Toegankelijk, daadkrachtig, transparant en noaberschap!

Koers Oost

' Goede ervaring met Koers Oost '

Koers Oost staat voor persoonlijk en professioneel. Geen dooddoeners als “wij hebben alleen maar moeilijk vervulbare vacatures” of “schrijf je maar in via onze website”. Nee, Koers Oost onderscheid zich en gaat actief voor je aan de slag! De deskundige intercedenten doen er echt alles aan om je zo snel mogelijk aan een baan te helpen!  Wat men toezegt komt men na, afspraak is bij hen afspraak.  Koers Oost, bedankt dat jullie me aan werk hebben geholpen....

Daniël Schutte (medewerker)
Kijk wat anderen over ons zeggen

' Hulp wordt vaak snel gevonden zodat wij kunnen vertrouwen op goede hulpkrachten '

Meestal heb ik contact met Ellis en Mariëlle: Intercedentes bij Koers Oost. De dames zijn altijd bereid te helpen met oplossingen te vinden wanneer wij tegen personele problemen aanlopen. Door een nauwe samenwerking weet men goed in te schatten wat onze wensen zijn, waardoor de hulp die geboden wordt altijd passend is. Hulp wordt vaak snel gevonden zodat wij steeds weer kunnen vertrouwen op goede hulpkrachten. Bij problemen staan ze ons altijd keurig te woord en worden hierin ook...

Ewoud te Nijenhuis (opdrachtgever), april 2023
Kijk wat anderen over ons zeggen

' Keep up the good work! '

Recentelijk hebben we via Koers Oost een aantal "extra handen" gevraagd voor een aantal van onze projecten. Al snel bleek dat Koers Oost onze taal sprak en zodoende de juiste vakmensen kon leveren. Niets anders dan lof voor deze organisatie.

Wim van Gessel (opdrachtgever)
Kijk wat anderen over ons zeggen
Wat we doen

Koers Oost

Richtinggevend in werk. Dat is waar Koers Oost voor staat.

Met vestigingen in Rijssen en Oldenzaal zijn we actief in Twente en dekken we het gehele gebied. De kerntaak is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Wij hebben jarenlange expertise op het gebied van in- en uitstroom van personeel en zijn specialist in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar passend werk. Hierin gaan we net een stapje verder: in alles staat aandacht voor de mens centraal.

Binding krijgen met u als klant of medewerker staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen de mens in kwestie leren kennen; zijn kwaliteiten, maar ook zijn kwetsbare kanten. Om vervolgens samen richting te geven aan werk.

Samen vinden we jouw droombaan!

Hoe wij het doen

Mis jouw droomvacature niet

Stel een vacature alert in en krijg bericht wanneer er nieuwe vacatures voor je beschikbaar zijn.

Inschrijven voor vacature alert