Op zoek naar jouw droombaan?

Als uitzendkracht een huis kopen of huren? Dat kan!

Je krijgt via Koers Oost een leuke baan aangeboden, maar je wilt op korte termijn ook een nieuw huis kopen of huren. Kan dat dan nog wel? Het antwoord is: Ja, dat kan!
Bij het aanvragen van een hypotheek of het aangaan van een huurcontract wordt vaak gevraagd om een werkgeversverklaring. Wat is dat en wat kan Koers Oost daar in voor jou betekenen?

Werkgeversverklaring
Een werkgeversverklaring is een verklaring afgegeven door jouw werkgever, waarin jouw inkomenssituatie wordt toegelicht. Vaak lever je ook een recente salarisstrook in, maar daar staat niet alle benodigde informatie op. Bijvoorbeeld over het type arbeidscontract wat je hebt. Werk je bij Koers Oost dan kun je via jouw intercedent altijd een werkgeversverklaring opvragen. 
Met deze verklaring kan de bank of de verhuurder zien dat je een inkomen hebt en dus de maandelijkse lasten kunt betalen. Als flexwerker zal er daarnaast ook gekeken worden naar jouw gemiddelde inkomen in de afgelopen 3 jaar. 

Jaaropgaven opvragen
Voor het aanvragen van een hypotheek, maar ook voor je belastingaangifte heb je jouw jaaropgave nodig. Koers Oost verstuurd deze altijd in januari. Heb je de e-mail of post niet ontvangen, of ben het kwijtgeraakt, dan kun je bij Koers Oost altijd een kopie opvragen.