Op zoek naar jouw droombaan?

Andere diensten

Koers Oost is lid van Flexfamily waaronder diverse expertises in aparte bedrijfsonderdelen zijn ondergebracht. Naast uitzenden via Koers Oost biedt Flexfamily o.a. de volgende diensten:

  • Praemium Payroll: bij payrolling wordt het juridisch werkgeverschap van u overgenomen. Wij nemen alle administratieve taken uit handen en zorgen voor de urenverwerking en de salarisbetalingen aan de mensen. Zij houden de personeelsdossiers op orde en regelen de pensioenopbouw. 
  • Evolon opleiden en ontwikkelen: Evolon is er voor alle bedrijven die de kennis en vaardigheden van hun werknemers willen vergroten. Samen leiden we de medewerkers strategisch op.
  • 2work is specialist op het gebied van re-integratie, loopbaanbegeleiding en outplacement. Met een persoonlijke benadering zijn ze actief in de regio’s Achterhoek, Twente, Salland en Stedendriehoek. 
  • Vitaal! is een gecertificeerde arbodienst en is gevestigd in Lochem. Vanuit daar bediend het bedrijf haar klanten optimaal met onder andere eigen bedrijfsartsen, verpleegkundigen, casemanagers, salarisadministrateuren & arbeidsdeskundigen. 

Een overzicht van alle bedrijfsonderdelen vindt u op www.flexfamily.nl