Op zoek naar jouw droombaan?

Buitenlandse flexkrachten

Op de huidige arbeidsmarkt wordt het steeds moeilijker om de juiste kandidaat te vinden.

Om het aanbod met mogelijk geschikte medewerkers te vergroten, bemiddelt Koers Oost sinds 2018 ook uitzendkrachten uit Polen. Deze gemotiveerde en kundige (vak)mensen gaan graag voor u aan de slag en kunnen zo een oplossing zijn voor uw personeelstekort. 

Persoonlijke begeleiding
Zoals altijd, worden ook onze buitenlandse flexkrachten vooraf door ons uitgebreid geïnterviewd en zorgvuldig gescreend op deskundigheid en persoonlijkheid. Onze meertalige arbeidscoördinator zorgt er voor dat de Poolse medewerkers goed geïnformeerd worden en begeleidt hen ook tijdens het hele traject intensief. 

Kwaliteit gewaarborgd
Uiteraard kunnen ook onze buitenlandse uitzendmedewerkers reken op een prima salaris en dito arbeidsvoorwaarden via de ABU (en/of Bouw-) CAO. De meeste van onze beschikbare flexkrachten wonen al enige tijd in Nederland of vlakbij net over de grens in Duitsland, waardoor huisvesting geen issue is. Samen met onze jarenlange ervaring en expertise, bent u zo verzekerd van een uitstekende dienstverlening en een goede oplossing voor uw personeelstekort.


Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neemt u dan gerust contact met ons op.