Op zoek naar jouw droombaan?

Uitzenden

Wanneer kiest u voor het inlenen van een uitzendkracht? Het kan zijn dat u te maken heeft met een tijdelijke personeelstekort door een (seizoens)piek in uw productie of door ziekte/ zwangerschapsverlof van één van uw vaste medewerkers. Ook wanneer u voor een tijdelijk project op zoek bent naar extra mankracht of specifieke kennis, is het inhuren van uitzendmedewerkers interessant. 
 

Nog 6 voordelen van uitzenden zijn:
1.    Bespaar de tijd en kosten van het werven en selecteren van het juiste personeel.
2.    Via Koers Oost heeft u direct toegang tot een groot netwerk van werkzoekenden
3.    Uw werkgeversrisico’s zijn nihil
4.    Uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor elke periode
5.    Koers Oost is verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en loonbetalingen
6.    U kunt risicoloos nieuw personeel ‘uitproberen’ en later eventueel zelf in dienst nemen
 

Persoonlijke aandacht voor het beste resultaat
In het hele traject rondom het werven, selecteren en uitzenden van personeel vinden wij een persoonlijke benadering en betrokkenheid erg belangrijk. Wij kennen al onze flexkrachten persoonlijk maar leren vooraf ook graag uw organisatie kennen, om zo snel tot de beste match te komen. En ook tijdens de inleenperiode kunnen u én de uitzendmedewerker rekenen op onze persoonlijke aandacht. 
 

Flexibel in oplossingen
Koers Oost biedt maatwerk en denkt creatief mee in het oplossen van elk personeelsvraagstuk. De huidige krapte op de arbeidsmarkt heeft er bijvoorbeeld toe geleid dat wij nu ook buitenlandse uitzendkrachten bemiddelen. Daarnaast proberen wij door het bieden van opleidingen voor nieuwe aanwas van geschikte kandidaten te zorgen. 
 

Vakkundig
De medewerkers van Koers Oost zijn altijd goed op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. Zo kunt u rekenen op een juiste afwikkeling van alle personeels- en loonadministratie, maar ook op een passend advies voor al uw personeelsvraagstukken. 


Om de kwaliteit te waarborgen is Koers Oost aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Als ABU lid voldoen wij aan de hoogst geldende kwaliteitseisen, die ook regelmatig bij ons getoetst worden. Het zorgt er ook voor dat wij voor onze uitzendmedewerkers de  ABU CAO kunnen hanteren. Meer over onze kwaliteiten en certificaten leest u hier.