Op zoek naar jouw droombaan?

Jouw privacy

Koers Oost is onderdeel van Flexfamily. Alle dochterondernemingen van Flexfamily respecteren jouw privacy. Wij vinden het belangrijk om jouw persoonsgegevens altijd goed te beschermen. In het kader van de AVG (Verordening Gegevensbescherming, ingangsdatum 25 mei 2018) hanteert Koers Oost daarom een aantal belangrijke regels ter bescherming van jouw privacy.

Want om je zo goed mogelijk te kunnen helpen naar een nieuwe baan, houdt Koers Oost een aantal gegevens van je bij. Welke gegevens dat zijn, waarom wij deze bewaren en hoelang deze worden opgeslagen, lees je in het Privacy Statement Flexfamily | flexfamily.

Gegevens wissen

Je hebt het recht om vergeten te worden. Als je wilt dat alle historie en data van jou wordt verwijderd, neem dan contact met ons op. Het is niet de bedoeling dat je ongevraagd door ons wordt benaderd of dat wij gegevens van je opslaan waarvan je dat liever niet hebt. Laat het ons weten als dat wel het geval is. 

Voor vragen en/of verzoeken rondom de gegevens kun je mailen naar info@koersoost.nl of contact opnemen met jouw contactpersoon.