Op zoek naar jouw droombaan?

Missie & visie

Richtinggevend in werk: dat is waar Koers Oost voor staat. Onze bijbehorende missie is:

Arbeidsbemiddeling in Twente voor ondernemers en werkzoekenden’.

Met vestigingen in Rijssen en Oldenzaal zijn we goed vertegenwoordigd in de regio. Met ons team van Twentenaren zetten we ons elke dag in om aan deze missie te voldoen. Bij het richting geven aan werk maken wij veelvuldig gebruik van onze kernwaarden: Noaberschap, toegankelijkheid, daadkracht en transparantie.

Noaberschap zit in ons DNA. We staan klaar voor een ander en zijn bereid om bij te springen, zonder er altijd wat voor terug te verwachten. We voelen een sterke binding met Twente en zetten ons hier elke dag weer voor in; voor kandidaat, opdrachtgever en nabuurschap.

Waaruit blijkt dit?

  • Kandidaat: Koers Oost zet zich in voor kandidaten die in Twente wonen en op zoek zijn naar werk in Twente. Onze vestigingen bevinden zich in deze regio, waardoor er altijd een kantoor in de buurt is. Verder spreekt ons personeel de taal van de regio. Het merendeel van ons team woont in Twente en heeft Noaberschap hoog in het vaandel staan.
  • Opdrachtgever: Koers Oost heeft de grootste klantenkring en netwerk in Twente. Doordat we de cultuur goed kennen kan een juiste kandidaat gevonden worden, die past bij het bedrijf. We kennen de markt en zijn op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.  
  • Nabuurschap: we zetten ons in voor de regio. Zo wordt de sponsoring lokaal gehouden en staan maatschappelijke belangen centraal tijdens een werkdag. Zo helpen wij ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, vluchtelingen en kandidaten die niet op hun plek zitten in een huidige baan. Koers Oost biedt een luisterend oor voor iedereen. 

Toegankelijk: bij Koers Oost hoef je je niet anders voor te doen dan dat je bent. Dat doen wij ook niet, want niemand is perfect. Wij willen de mens in kwestie leren kennen; zijn kwaliteiten, maar ook zijn kwetsbare kanten. Ons team heeft een open houding en hierdoor kan een fijne samenwerking ontstaan, gebaseerd op vertrouwen. Met deze basis kan samen richting gegeven worden aan werk.

Daadkrachtig: energiek en vol werklust. Daaruit blijkt dat wij daadkrachtig zijn. Bij Koers Oost houden we van doorpakken. Zaken laten we niet op zijn beloop. Door de dynamische uitzendbranche is het essentieel om snel in actie te komen en knopen door te hakken. De uitzendbranche is een belangrijke graadmeter van de arbeidsmarkt. Door onze ervaring kunnen we snel schakelen en anticiperen.

Transparant is onze bedrijfsvoering is een belangrijke kernwaarde. We zijn helder in onze plannen, in onze communicatie, de bedrijfsvoering en de missie + visie. Wij kennen geen geheimen voor onze opdrachtgever en flexkracht. Wij kunnen ons op zakelijk gebied altijd in de spiegel aankijken.

Visie

Koers Oost durft groots te dromen. Dat past immers bij ons daadkrachtige karakter. Onze visie luidt daarom als volgt:

Wij willen hét toonaangevende en toegankelijke uitzendbureau in Twente zijn’.

Het naleven van onze kernwaarden draagt positief bij aan het behalen van deze droom. Verder is de professionaliteit en expertise van ons team een goede aanvulling. Ons personeel wordt goed opgeleid middels trainingen en opleidingen.