Toegankelijk, daadkrachtig, transparant en noaberschap!

Koers Oost

' Blij met de baan als magazijn- en baliemedewerker! '

Het persoonlijke contact, snel reageren en korte lijntjes heb ik als zeer prettig ervaren. Ook was de communicatie altijd transparant. En niet te vergeten de moeite die is genomen om na afloop een taart langs te brengen.

Kaj, februari 2023
Kijk wat anderen over ons zeggen

' Vanaf de eerste uitnodiging was het contact erg warm! '

Toen ik voor de eerste keer werd uitgenodigd door mijn contactpersoon Ashley viel het mij direct al op dat het contact heel warm was. Zij was oprecht geïnteresseerd in de mens achter de op tafel liggende CV en de persoon welke aan tafel zat. Na een fijn gesprek werd ik uitgenodigd voor een gesprek bij mijn huidige opdrachtgever, waar ik inmiddels alweer meer dan een jaar werkzaam ben. Zaken zijn bij Koers Oost dan ook altijd goed geregeld. Afspraken worden nagekomen en de betalingen...

Robert, maart 2023
Kijk wat anderen over ons zeggen

' Partnership met Koers Oost '

Als schoonmaakdienstverlener zijn wij door de groei in Oost Nederland eigenlijk continue op zoek naar nieuwe medewerkers. Dit varieert van tijdelijke invalkrachten en schoonmaakmedewerkers op nieuwe objecten,  tot glazenwassers, vloerenspecialisten en leidinggevenden. Onze samenwerking met Koers Oost is in de loop van de jaren gegroeid naar een vorm van partnership waar wij uiterst tevreden over zijn.  Koers Oost begrijpt bij aanvragen precies wat wij zoeken en is door hun brede...

Herbert Markvoort (opdrachtgever)
Kijk wat anderen over ons zeggen
Wat we doen

Koers Oost

Richtinggevend in werk. Dat is waar Koers Oost voor staat.

Met vestigingen in Rijssen en Oldenzaal zijn we actief in Twente en dekken we het gehele gebied. De kerntaak is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Wij hebben jarenlange expertise op het gebied van in- en uitstroom van personeel en zijn specialist in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar passend werk. Hierin gaan we net een stapje verder: in alles staat aandacht voor de mens centraal.

Binding krijgen met u als klant of medewerker staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen de mens in kwestie leren kennen; zijn kwaliteiten, maar ook zijn kwetsbare kanten. Om vervolgens samen richting te geven aan werk.

Samen vinden we jouw droombaan!

Hoe wij het doen

Mis jouw droomvacature niet

Stel een vacature alert in en krijg bericht wanneer er nieuwe vacatures voor je beschikbaar zijn.

Inschrijven voor vacature alert