Op zoek naar jouw droombaan?

Anderen over ons

' Positieve ervaring met Koers Oost '

Ik heb een positieve ervaring met Koers Oost. Ze hebben mij goed geholpen bij het vinden van een nieuwe baan. Hoewel het niet gelukt is, omdat ik wat anders heb gevonden, ben ik erg tevreden over het contact met diegene die mij geholpen heeft.

De begeleiding was zeer persoonlijk en er werd veel tijd en aandacht besteed aan het vinden van een geschikte baan. Ik kan Koers Oost dan ook van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Kia Horbert, februari 2023

' Vanaf de eerste uitnodiging was het contact erg warm! '

Toen ik voor de eerste keer werd uitgenodigd door mijn contactpersoon Ashley viel het mij direct al op dat het contact heel warm was. Zij was oprecht geïnteresseerd in de mens achter de op tafel liggende CV en de persoon welke aan tafel zat. Na een fijn gesprek werd ik uitgenodigd voor een gesprek bij mijn huidige opdrachtgever, waar ik inmiddels alweer meer dan een jaar werkzaam ben.

Zaken zijn bij Koers Oost dan ook altijd goed geregeld. Afspraken worden nagekomen en de betalingen zijn altijd op tijd. Iets wat ik zeker belangrijk vindt. En wat betreft de aandacht voor de mens: laatst werd ik verrast met een taart. Deze werd gebracht op mijn werk door Ashley en Lot. Dit vanwege een fijne gebeurtenis in de privésfeer.

Robert, maart 2023

' Keep up the good work! '

Recentelijk hebben we via Koers Oost een aantal "extra handen" gevraagd voor een aantal van onze projecten. Al snel bleek dat Koers Oost onze taal sprak en zodoende de juiste vakmensen kon leveren. Niets anders dan lof voor deze organisatie.

Wim van Gessel (opdrachtgever)

' Ik heb vorig jaar een stap gezet wat ik normaal nooit zou doen.... '

Ik heb vorig jaar een stap gezet wat ik normaal nooit zou doen. Ik had mijn schoenen weggegooid voordat ik nieuwe had.

Ik heb enkele jaren terug contact gekregen met Bas Vloedgraven door mijn vorige werk. Toen ik dus de stap hierboven had gezegd kreeg ik het ergens toch benauwd en besloot contact op te nemen met Bas en hem om hulp te vragen in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Zowaar, ik had hem bericht gedaan.. het werd direct opgepakt en nadat ik die avond mijn cv naar hem had gestuurd hadden we de afspraak gemaakt elkaar donderdag te zien op het kantoor.

Bas was voor mij al druk aan de slag geweest en die donderdag middag kon ik al op sollicitatiegesprek komen. Het fijne van alles vond ik dat Bas mij erg vrij liet, maar wel de juiste sturing gaf.

Al met al had ik binnen een week een nieuwe baan! Waar ik nu met veel plezier werk!

Nogmaals dank voor je hulp Bas.

Annerieke Wakker, maart 2023

' Goede ervaring met Koers Oost '

Koers Oost staat voor persoonlijk en professioneel. Geen dooddoeners als “wij hebben alleen maar moeilijk vervulbare vacatures” of “schrijf je maar in via onze website”. Nee, Koers Oost onderscheid zich en gaat actief voor je aan de slag! De deskundige intercedenten doen er echt alles aan om je zo snel mogelijk aan een baan te helpen! 
Wat men toezegt komt men na, afspraak is bij hen afspraak. 

Koers Oost, bedankt dat jullie me aan werk hebben geholpen. Mijn goede ervaring met jullie wil ik graag delen, daarom: van harte aanbevolen!

 

Daniël Schutte

' Finaly a job that fits me and my studies perfectly! '

My name is Bernard, I am from Syria and have been working in the Netherlands for the last year. My year was split into two very different experiences. At first I had a lot of trouble, most of my jobs where menial labour with little room for personal development. The agencies I called would never really try to find something that fits, and even though I have a degree in engineering I was stuck with picking tomatoes.

After a few months and lots of different jobs I called Koers and they asked me to come for an interview. Immediately I was curious because no agency asked me for an interview. They would just e-mail some offers. So I went and I'm a very glad I did . It was the first time an agency bothered to know me, asked what studies I have, what previous jobs I have had and what I would be looking for.

In a few more days I got the offer from Koers and finally it was a different experience. They found a job that fits me and my studies perfectly! When I had trouble going to the office so I could sign the contract they came to me. Also my money never came late. I am still at the first job Koers gave me because they knew me so they gave me something that fits. Now a have a contract with the company itself!

Serhan Bernard, juli 2022

' Partnership met Koers Oost '

Als schoonmaakdienstverlener zijn wij door de groei in Oost Nederland eigenlijk continue op zoek naar nieuwe medewerkers. Dit varieert van tijdelijke invalkrachten en schoonmaakmedewerkers op nieuwe objecten,  tot glazenwassers, vloerenspecialisten en leidinggevenden.

Onze samenwerking met Koers Oost is in de loop van de jaren gegroeid naar een vorm van partnership waar wij uiterst tevreden over zijn.  Koers Oost begrijpt bij aanvragen precies wat wij zoeken en is door hun brede netwerk en uitgebreide vak- en mensenkennis vrijwel altijd in staat om op korte termijn de meest geschikte kandidaat te selecteren. Dit resulteert voor onze organisatie in continuïteit en groei van onze dienstverlening waar we trots op mogen zijn.

Herbert Markvoort (opdrachtgever)

' Erg tevreden! '

Super snelle en goeie hulp gekregen bij het vinden van een baan. De communicatie was ook altijd top. 

Tabe Keestra, maart 2023

' Blij met de baan als magazijn- en baliemedewerker! '

Het persoonlijke contact, snel reageren en korte lijntjes heb ik als zeer prettig ervaren. Ook was de communicatie altijd transparant. En niet te vergeten de moeite die is genomen om na afloop een taart langs te brengen.

Kaj, februari 2023