Op zoek naar jouw droombaan?

Jouw privacy

Je bent op zoek naar een baan en dus schrijf je je in bij Koers Oost Uitzendbureau of reageer je op één van onze vacatures. Daarbij deel je best veel persoonlijke informatie met ons; je contactgegevens maar ook je werkervaring en opleidingen. Je wilt niet dat iedereen deze gegevens zomaar kan inzien. Maar om jou te helpen bij het vinden van een baan, zullen wij ook wat informatie met jouw toekomstige werkgever moeten delen. 

Bij Koers Oost vinden wij het belangrijk om jouw persoonsgegevens altijd goed te beschermen. In het kader van de AVG (Verordening Gegevensbescherming, ingangsdatum 25 mei 2018) hanteren wij daarom een aantal belangrijke regels ter bescherming van jouw privacy. Welke dat zijn lees je hier in onze uitgebreide Privacy Statements

Gegevens wissen
Als je dat wilt kun je er voor zorgen dat al jouw gegevens in ons bestand verwijderd worden. Heb je een persoonlijk Koers Oost-account aangemaakt, dan gaat dat gemakkelijk door op de knop ‘account wissen’ te klikken. Via jouw account kun je ook de instellingen voor het ontvangen van de nieuwsbrief en Job Alerts beheren.