Op zoek naar jouw droombaan?

Afbeelding bij Koers Oost Opleidingscentrum geopend

Koers Oost Opleidingscentrum geopend

Afgelopen zaterdag was het zover; de eerste VCA-cursusdag van Koers Oost Opleidingen. Na een informeel ontvangst op onze locatie in Enter, ging de cursusdag van start. De docent maakte bij het behandelen van de lesstof dankbaar gebruik van het multifunctionele digitale schoolbord, terwijl de cursisten vanuit de gemakkelijk stoelen de les goed konden volgen.

Begin dit jaar werd de verbouwing op de bovenverdieping van onze vestiging in Enter afgerond. Het is een mooie ruimte geworden; warm, modern en met een industriële look. Helemaal van nu. Het is de thuisbasis voor het nieuwe bedrijfsonderdeel Koers Oost Opleidingen.

Via Koers Oost Opleidingen kunnen uitzendmedewerkers, maar ook werknemers van andere bedrijven een cursus of (vak)opleiding volgen. Koers Oost speelt daarmee in op de groeiende vraag naar personeel met specifieke vakkennis en VCA-gecertificeerde (uitzend)medewerkers. Voorlopig staan alleen cursusdagen voor VCA (basis en VOL) gepland, maar het is zeker de bedoeling om het cursusaanbod snel uit te breiden.

Wil jij ook een (VCA-)cursus volgen? Kijk dan op www.koersoostopleidingen.nl voor meer informatie.