Op zoek naar jouw droombaan?

Afbeelding bij Koers Oost aanwezig op de Winterfair ‘De Borkeld’

Koers Oost aanwezig op de Winterfair ‘De Borkeld’

Koers Oost Personeelsdiensten is ook dit jaar weer aanwezig op de Winterfair ‘De Borkeld’ van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 november, op het terrein van zorgboerderij De Borkeld in Rijssen. 

Er is voor jong en oud veel te zien en te beleven op deze 8ste editie van de gezellige Winterfair. Er zijn zeker 70 standhouders. Voor de kinderen is er pijl-en-boogschieten, een levensgroot dartbord en er kan een rondrit met een brandweerauto worden gemaakt. Er is van alles te eten, te drinken en te proeven. Koers Oost heeft deze keer een stand in de verwarmde tent. Ben je op zoek naar een (bij)baan? Wil je misschien ander werk, maar je weet niet wat? Lukt het niet om goed personeel te vinden? Bezoek dan eens onze stand. In de sfeervolle setting van de Winterfair, vertellen wij je graag wat Koers Oost voor jou kan doen.   

Goed doel
De opbrengst van de Winterfair gaat naar het goede doel. Het geld gaat naar mensen met een verstandelijke beperking en de ouderendagbesteding op Zorgboerderij De Borkeld. De Winterfair trok vorig jaar rond de 10.000 bezoekers. De entree is gratis, maar wie met de auto komt betaalt 2 euro. 

Informatie
De Winterfair is donderdagavond open van 16.00 tot 21.00 uur, vrijdagavond van 16.00 – 22.00uur en zaterdag van 10.00 tot 16 uur. Locatie: Borkeld 1a, 7462 PD Rijssen.
www.winterfairdeborkeld.nl