Op zoek naar jouw droombaan?

Koers Oost gaat verder als lid van Flexfamily

 

Koers Oost, opgericht in 2009, gespecialiseerd in activiteiten op het gebied van uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrollen & salarisadministratie, re-integratie, loopbaanbegeleiding, outplacement en arbeidsdeskundige dienstverlening in Twente en de Achterhoek heeft zich per 1 juli jl. aangesloten bij Flexfamily. Koers Oost heeft momenteel vestigingen in Oldenzaal, Almelo, Enter, Rijssen en Zutphen.

De directie van Koers Oost, bestaande uit Jan Ligtenberg, Jacqueline en Walter Olde Keizer, ziet de stap naar Flexfamily vooral als een versneller van hun groeimogelijkheden. "Wij zijn erg blij dat wij gaan samen werken met de verschillende bedrijven die onderdeel uitmaken van Flexfamily. De afgelopen maanden hebben we bijvoorbeeld al gezamenlijk met Seesing Flex de eerste succesvolle stappen gezet. Door de samenwerking binnen Flexfamily krijgen wij onder andere toegang tot groeikapitaal en het commerciële netwerk. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van hun expertise en ervaring in het verder laten ontwikkelen van onze organisatie. Tegelijkertijd behouden wij onze zelfstandigheid en bepalen wij zelf de richting en de wijze van onze groei", aldus Jan Ligtenberg. Jan vervolgt: "Qua cultuur komen wij gevoelsmatig goed overeen; onze beider organisaties zijn warm, nuchter, professioneel, betrokken, mens- en resultaatgericht. De klik was er vanaf het eerste moment, dat heeft voor ons mede de doorslag gegeven om toe te treden met Koers Oost tot Flexfamily".

Als onderdeel van haar meerjarige groeistrategie heeft Flexfamily de volgende stap gezet door de toevoeging van Koers Oost aan haar portfolio van activiteiten. "Wij zijn immers een groeiende familie van flex- en HR-specialisten werkzaam in en vanuit Oost-Nederland", aldus Michael Ammerlaan. Koers Oost gaat als zelfstandige werkmaatschappij verder binnen Flexfamily; gericht op uitzenden, detacheren en werving & selectie in Twente (en Zutphen). De activiteiten op het gebied van re-integratie, loopbaanbegeleiding en outplacement worden onderdeel van 2Work. De payroll- en salarisadministratie activiteiten van Koers Oost worden een zelfstandig onderdeel binnen het totale geografische gebied van Flexfamily. De arbeidsdeskundige activiteiten van Koers Oost worden samengevoegd met Flexfamily Vitaal! om zich vervolgens te ontwikkelen tot een volwaardige Arbo-dienstverlener. "De toetreding van Koers Oost is voor ons van strategisch belang. Wij verdichten ons distributie met een gerenommeerde en sterk lokaal gewortelde uitzendorganisatie. Door de specialistische activiteiten van Koers Oost aan ons te binden kunnen wij tegelijkertijd onze klanten en (flex)medewerkers uitgebreidere dienstverlening en oplossingen bieden passend bij de uitdagingen en veranderingen in de arbeidsmarkt".
 

Persbericht Koers Oost - Flexfamily