Op zoek naar jouw droombaan?

Directiewissel bij Koers Oost

Ruim 12 jaar geleden is het begonnen voor Jacqueline Olde Keizer, Walter Olde Keizer en Jan Ligtenberg: de missie om totaalleverancier op het gebied van personeelsdiensten te worden.
 
De wortels zijn hiervoor gevestigd in Oldenzaal. Het bedrijf groeide sterk door de jaren heen, niet alleen in volume, maar ook op andere vlakken. Zo verbreedde het dienstenaanbod, werden klanten uit verschillende branches aan de portefeuille toegevoegd en werd aan steeds meer uitzendkrachten richting gegeven in werk.
 
Inmiddels bestaat de organisatie uit vier vestigingen, omvat het gehele team 25 personeelsleden en wordt de dienstverlening verder uitgerold door samenwerkingen binnen de Flexfamily, waar Koers Oost sinds 1 juli 2021 deel van uitmaakt.   
 
Mijlpalen, gebeurtenissen en herinneringen om samen met het team trots op te zijn. In de ogen van Jacqueline, Walter en Jan is het nu een goed moment om het stokje over te dragen.

 

Varen op koers met een andere directeur

Daarom zijn we blij en trots om mee te kunnen delen dat Koers Oost per 1 juni 2022 een nieuwe directeur heeft: Adinda Kollau.
 
Adinda draait inmiddels al 16 jaar mee in de uitzendbranche. Na geruime tijd te hebben gewerkt voor een landelijke speler heeft zij een bewuste keuze gemaakt om over te stappen naar een lokale partij. Twente is haar regio, waar ze met veel plezier woont en waar een nuchtere en betrokken mentaliteit heerst. Hier voelt ze zich als een vis in het water. De opgedane werkervaring en haar enthousiasme gaan Koers Oost helpen om de kwaliteit van de dienstverlening te borgen en te verbeteren richting klanten en uitzendkrachten.

 

‘Wat ben ik trots dat ik deel mag uitmaken van deze ambitieuze en (maatschappelijk) betrokken familie. In een steeds meer digitaal wordende wereld groeit de behoefte naar het persoonlijke contact. En laat dat nou juist de kracht zijn van deze organisatie. Ik zie ernaar uit om mijn steentje in regio Twente bij te dragen’ aldus Adinda.